Kada je reč o poseti stomatologu, većini ljudi prva pomisao je na bol ili ranije proživljeno neprijatno iskustvo. Zato se naš tim u ordinaciji “Dražin”, trudi da sva neprijatna iskustva ostanu deo prošlosti, a dolazak na svaku novu kontrolu ili intervencije prođe u dobrom raspoloženju.

Stomatološka ordinacija “Dražin” je osnovana 1988. godine u Novom Sadu, a na postojećoj adresi se nalazimo od 1999.godine.

Cilj našeg tima jeste edukacija i motivacija pacijenata o pravilnom održavanju oralne higijene, kao i preuzimanje brige o zdravlju Vaših usta i zuba. Veliki broj zadovoljnih pacijenata nam je dovoljna satisfakcija da i dalje nastavimo da se trudimo i edukujemo kako bismo na što bezbolniji, a za pacijente prihvatljiviji način, pružili usluge.

U prijatnom ambijentu, dobrom raspoloženju i savremeno opremljenoj ordinaciji, sa iskustvom dr. Stevana Dražin, koje je sticao dugogodišnjim radom i edukacijom na domaćim i inostranim seminarima, i koje se trudi da prenese na ostatak svog tima, naša stomatološka ordinacija u Novom Sadu vam pruža mogućnost pronalaženja najboljeg i najsigurnijeg rešenja, kada je u pitanju, na prvom mestu zdravlje, ali i estetika.

Naš Tim

Marina Dražin

Doktor Stomatologije

Završila osnovne studije stomatologije 2010. god. Nakon pripravničkog staža u JZU Dom zdravlja "Novi Sad" preuzima stomatološku ordinaciju "Dražin" u Novom Sadu. Trenutno pohađa specijalističke studije iz parodontologije i oralne medicine na stomatološkom fakultetu u Novom Sadu uz kontinuiranu edukaciju.

Veselin Mašulović

Doktor Stomatologije

Osnovne studije stomatologije završio 2012. god. Pripravnički staž odrađuje u JZU Dom zdravlja "Novi Sad". Nakon toga se zapošljava u ordinaciji "Dražin". Kontinuirano se usavršava i edukuje na domaćim i stranim stručnim skupovima.

Stevan Dražin

Specijalista Oralne Hirurgije

Osnovne studije stomatologije završio 1982. Nakon toga se zaposljava u JZU Dom zdravlja "Novi Sad". Specijalizaciju iz oralne hirurgije završava 1999. Član je oralno-hirurške sekcije Srbije.

Zašto Odabrati Nas?

Dugi niz godina cilj nam je da svojim profesionalnim pristupom svakom pacijentu obezbedimo kvalitetnu uslugu uz konkurente cene kako bi zadržali njihovo poverenje. O tome svedoči veliki broj lojalnih pacijenata koje naša stomatološka ordinacija uslužuje.

Za sva pitanja ili zakazivanje pregleda / termina

Kontaktirajte Nas